Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε.
Μία από τις πιο όμορφες και γλυκές στιγμές της καθημερινότητάς της μοιράστηκε η Σιμώνη Χριστοδούλου. Η σύζυγος του Ανδρέα Γεωργίου απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τη νέα της πραγματικότητα ως μαμά και όπως φαίνεται κάθε στιγμή με τη μικρή της κόρη είναι ξεχωριστή.
Σε ανάρτηση που έκανε σε story, η Σιμώνη δημοσίευσε μια τρυφερή εικόνα από βόλτα της στην Αθήνα, έχοντας την μόλις 3 μηνών κόρη της τρυφερά δεμένη πάνω της, μέσα στο μάρσιπο. Η νέα μαμά φαίνεται να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με το μωρό της, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά της αγκαλιάς αλλά και την όμορφη ατμόσφαιρα της πόλης.
.jpg)
Η Σιμώνη Χριστοδούλου και ο Ανδρέας Γεωργίου ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς η άφιξη της κόρης τους έχει γεμίσει το σπίτι τους αγάπη και νέα ενέργεια.