Νίκος Ορφανός: «Ήρθα εδώ γιατί είχα έναν όγκο στο κεφάλι. Είχα κρανιοφαρυγγίωμα»


Νίκος Ορφανός: «Ήρθα εδώ γιατί είχα έναν όγκο στο κεφάλι. Είχα κρανιοφαρυγγίωμα»

Η εικόνα με επιδέσμους στο μάτι και στο κεφάλι του.

Ο Νίκος Ορφανός πριν από λίγες μέρες είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. 

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με επιδέσμους στο κεφάλι και στο μάτι του και αποκάλυψε ότι είχε κρανιοφαρυγγίωμα. Στο βίντεο που ανέβασε συγκινημένος ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Αντιγόνη, τον γιο του, Παναγιώτη, τη μητέρα του, τους πεθερούς του και τους φίλους του για τη στήριξή τους, αλλά και τους συναδέλφους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλησπέρα σας. Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Βγήκα για μια μικρή βόλτα στο υπέροχο πάρκο που περιβάλλει την κλινική στην οποία νοσηλεύομαι εδώ και δεκαπέντε ημέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήρθα εδώ γιατί είχα έναν όγκο στο κεφάλι. Είχα κρανιοφαρυγγίωμα. Έκανα αυτή την επιλογή γιατί εδώ και έναν χρόνο από τότε που το ανακάλυψα, ναι μεν αντιμετωπιζόταν από εξαιρετικούς νευροχειρουργούς στην Ελλάδα, αλλά θεωρώντας ότι εδώ υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία και πολύ καλύτερος τεχνολογικός εξοπλισμός σε σχέση με την Ελλάδα επέλεξα να έρθω εδώ. Όλα πήγαν πολύ καλά, σε λίγες ώρες πετάω για την πατρίδα και θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να είμαι τώρα υγιής και ζωντανός και έτοιμος να γυρίσω στη δουλειά και τη ζωή μου.

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω το στήριγμά μου σε ό,τι κάνω και σε όλα όσα καταφέρνω, τη γυναίκα μου, την Αντιγόνη. Ξέρει πόσο την αγαπάει και χωρίς τη διαρκή έμπνευση που δίνει δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Όπως επίσης και τον γιο μου, τον Παναγιώτη, που ήρθε μαζί με τη μαμά του την πρώτη εβδομάδα της νοσηλείας μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πεθερό μου, τον Παναγιώτη, την πεθερά μου τη Βασιλική και τη μητέρα μου Λουίζα και μία σειρά από στενούς φίλους που με συντρόφευαν συνεχώς με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά τους και την παρέα τους τις ώρες της μικρής μου μοναξιάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στις δύο θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες έπαιζα φέτος τον χειμώνα. Δεν ήξεραν τίποτα για αυτό που αντιμετώπιζα, το έμαθαν την τελευταία ημέρα των παραστάσεων και η αγάπη τους και η συμπαράσταση που μου έδωσαν τρομερή δύναμη. Είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία να επιβεβαιώνεται η πίστη μου σε αυτόν τον κλάδο γιατί πραγματικά εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τρομερή αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Πέρασε και αυτό… Λίγο πριν την επιστροφή μου, κάποιες ευχαριστίες που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω…», είπε χαρακτηριστικά.

Tags νικος ορφανος, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0334 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0299 s // Total time: 0.0633 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X