Μάστορας: Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε για αλκοτέστ αποκαλύπτει: "Αν δεν έκανα στην άκρη, θα..."


Μάστορας: Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε για αλκοτέστ αποκαλύπτει: "Αν δεν έκανα στην άκρη, θα..."

"Όλα έγιναν αστραπιαία".

Ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες στο «μάτι του κυκλώνα», όταν τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου, σε έναν τυχαίο έλεγχο της τροχαίας στην περιοχή της Ομόνοιας, βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Άγγελος Σημιτζής ήταν ο αστυνομικός της τροχαίας που τον σταμάτησε εκείνο το βράδυ και παραλίγο να παρασυρθεί από την προσπάθεια του γνωστού τραγουδιστή να αποφύγει τον έλεγχο αλκοτέστ. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στον Αντώνη Σρόιτερ και στην «Αυτοψία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θυμάμαι ότι ήταν περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Εγώ με έναν συνάδελφο κάναμε προμετρήσεις επί της οδού Σταδίου. Αφού είχαμε ακινητοποιήσει τα οχήματα, το τρίτο όχημα από εμένα θυμάμαι έκανε ξαφνικά απότομα ελιγμό αριστερά και επιτάχυνε απότομα με ελιγμό κατά πάνω μου με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο. Ασυναίσθητα εγώ έκανα αριστερά όσο μπορούσα για να αποφύγω την επικείμενη παράσυρσή μου.Το αυτοκίνητο κινήθηκε αριστερά με ταχύτητα στην Αιόλου. Εγώ έχοντας κρατήσει τον αριθμό και τα χαρακτηριστικά του, ενημέρωσα με ασύρματο το έτερο συνεργείο στην Ομόνοια που έκανε τεχνητή ανάσχεση και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον ελέγξουν.Εγώ βρισκόμουν μεταξύ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας. Όταν βλέπω ένα όχημα να κινείται με ταχύτητα κατά πάνω μου, λογικό είναι να τρομάξεις και να προσπαθήσεις να προστατευτείς. Θεωρώ ότι αν δεν έκανα στην άκρη θα μπορούσε να με έχει χτυπήσει. Όλα έγιναν αστραπιαία», αφηγείται ο κύριος Σημιτζής για το επίμαχο περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα.

Πηγή:zappit.gr



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0259 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0291 s // Total time: 0.0551 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X