Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Mαζί με τα παιδιά της έκαναν party γενεθλίων στη μαμά της


Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Mαζί με τα παιδιά της έκαναν party γενεθλίων στη μαμά της

«Χρόνια πολλά γιαγιά»

Τα γενέθλια της είχε χθες Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου η μαμά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και influencer μαζί με τα δυο της παιδιά Αριάδνη και Νικόλα διοργάνωσαν ένα υπέροχο party γενεθλιών συγκινώντας την κα. Νίκη. 

Το βράδυ έσβησε κεράκια αγκαλιά με τα δύο εγγονάκια της και με την Κωνσταντίνα να βγάζει δεκάδες αναμνηστικές εικόνες όπου κάποιες από αυτές τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φεβρουάριος 02, 2026. Χρόνια Πολλά Πολλά πολλά πολλά ακόμα μάμμα μου. Να σε χαιρόμαστε και να σε γιορτάζουμε κάθε χρονιά χωρίς στενάχωρες σκέψεις και πιο πολλά κεράκια. Κρατάω αυτήν εδώ την στιγμή σε αρχείο! We love U» έγραψε στην ανάρτηση της.

 

Tags κωνσταντινα ευριπιδου, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0397 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0191 s // Total time: 0.0589 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X