Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε όλοι για δεύτερο παιδί, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς...» [βίντεο]


Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε όλοι για δεύτερο παιδί, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς...» [βίντεο]

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Στην αδυναμία και στην αγάπη που τρέφει προς την νεογέννητη κόρη της, Ξένια, εξέφρασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, ανέφερε μάλιστα πως πολλοί της εύχονται να αποκτήσει σύντομα ένα ακόμη παιδί, με εκείνην ακόμη να μην μπορεί να φανταστεί πώς η αγάπη που νοιώθει για το παιδί της θα μπορούσε να μοιραστεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


«Εγώ έκανα ένα κοριτσάκι και ξέρεις τώρα, μου λένε όλοι πολλές φορές “άντε με το καλό το δεύτερο”. Λέω… κάτσε. Δίνω τόση αγάπη, δηλαδή δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα μοιραστεί αυτή η αγάπη. Μοιράζεται βέβαια, οι μανούλες ξέρουν ότι δεν αλλάζει κάτι, αλλά στο μυαλό μου τώρα που έχω ένα παιδί λέω: “πώς γίνεται; Θα έχω και άλλη αγάπη; Αφού τα έχω δώσει όλα!”», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, σε συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο της, Δημήτρη Σέρφα.

Δείτε το βίντεο: 

 

Tags κατερινα καινουργιου, κορη, διασημοι,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0618 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0148 s // Total time: 0.0766 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X