Πώς χειρίστηκε η Κύπρια Παραολυμπιονίκης το περιστατικό;
Πριν από μερικές ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με την Κύπρια Παραολυμπιονίκη, Καρολίνα Πελενδρίτου να έχει έναν έντονο διάλογο με οδηγό ταξί, ο οποίος της απαγόρευσε την είσοδο στο όχημά του λόγω του σκύλου – οδηγού της.
Η αθλήτρια φιλοξενήθηκε στο ΕΡΤ News όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό αποκαλύπτοντας πως στη συνέχεια και μετά τις ενέργειες της, ο οδηγός πραγματοποίησε τη διαδρομή.
«Να ξεκαθαρίσω ότι, γιατί πήρε διαστάσεις αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα, ο κύριος τελικά έκανε τη διαδρομή. Υπήρχε αυτή η αντιπαράθεση, η οποία είχε προηγηθεί. Ήταν το τέλος του διαλόγου αυτό που αναρτήθηκε και υπήρχε ένας έντονος διάλογος. Μετά πήρα το ραδιοταξί. Πήραν τηλέφωνο τον οδηγό, δεν ξέρω τι του είπαν και τελικά μου ζήτησε συγγνώμη και μου λέει ‘δεν ήξερα’», είπε η Καρολίνα Πελενδρίτου. Δείτε το βίντεο: