«Έγιναν όλα σε έξι μήνες περίπου».
Ο Ηλίας Χαλδούπης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» και στην Άννα Κριθ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του πριν από πέντε περίπου χρόνια.
«Τον πήρα τηλέφωνο για χρόνια πολλά το Πάσχα. Κλείνω το τηλέφωνο και παίρνω τον παππού μου. Και ο παππούς μου αρχίζει να κλαίει και μου λέει ‘ο μπαμπάς σου μάλλον έχει καρκίνο’… Έγιναν όλα σε περίπου έξι μήνες. Οι προσδοκίες που μας έδιναν οι γιατροί, ήταν φρούδες ελπίδες. Ήταν τόσο σοκ που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj.
Συνέχισε λέγοντας: «Είπαμε πολλά πράγματα. Μου λύθηκαν πολλές απορίες. Εκεί λες ‘πρέπει να φτάσουμε εκεί για να ρωτήσεις πράγματα;’». Δείτε το σχετικό βίντεο: