«Η ηλιαχτίδα μου».
Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένουν μαζί με την 7χρονη κόρη τους, Ανατολή – Νεφέλη.
Η Κύπρια τραγουδίστρια μοιράστηκε μία εικόνα με τη μικρούλα της όπου ποζάρει πολύ χαριτωμένα ανέμελη στη φύση και «λιώνει» τους διαδικτυακούς φίλους της μαμάς της.
Η Ήβη σε πρόσφατη τηλεοπτική της επικοινωνία είχε αναφέρει: «Η μεγαλύτερη ευτυχία που υπάρχει στη ζωή είναι η οικογένεια. Για μένα εκεί κάπου τελειώνουν όλα […] Το πιο σημαντικό σε μία οικογένεια είναι τα παιδάκια μας και αυτά πρέπει να είναι ευτυχισμένα. Και για να είναι ευτυχισμένα πρέπει να είναι κι οι γονείς». Δείτε τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media: