"Μπήκαν, λεηλάτησαν, βίασαν το σπίτι, την ψυχή και την οικογένεια μας", αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.
Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος και γεμάτος θυμό ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε post που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χθες, Σάββατο, 5 Ιουλίου, όταν φθάνοντας στο σπίτι του, διαπίστωσε έκπληκτος πως είχαν μπει ληστές.
Ξεσπώντας σε κλάματα, ο δημοσιογράφος μας ενημερώνει, δείχνοντάς μας το ανάστατο δωμάτιο του σπιτιού του στο Λαγονήσι, πως η διάρρηξη έγινε μέσα στο μεσημέρι, επισημαίνοντας πως μπόρεσαν να κάνουν κάτι τέτοιο, αρπάζοντας μάλιστα τους κουμπαράδες των παιδιών του.
«Και τι καταλάβατε ρε καθίκια; Τι καταλάβατε ρε τομάρια; Τι καταλάβατε; Για πείτε μου… Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών, ρε καθίκια; Στις μιάμιση το μεσημέρι, σκουπίδια… Τους κουμπαράδες των παιδιών μου ρε; Τομάρια, ε τομάρια και το ρολόι που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου ρε σκουπίδια», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του, γράφει, προσθέτοντας, τα εξής: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καλόπαιδα μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Λαγονησίου μπήκαν, λεηλάτησαν, βίασαν το σπίτι, την ψυχή και την οικογένεια μας …Δεν έχω λόγια…».
Δείτε το post: