Paris Fashion Week: Το ντεφιλέ του οίκου Chanel ήταν μια ωδή στην κομψότητα


Paris Fashion Week: Το ντεφιλέ του οίκου Chanel ήταν μια ωδή στην κομψότητα

Τα λευκά κεφαλαία γράμματα της πινακίδας του Χόλιγουντ είχαν αντικατασταθεί με το λογότυπο της Chanel. Η Virginie Viard όπως πρόδιδε και το teaser video που δόθηκε στη δημοσιότητα μια μέρα πριν το σόου εμπνεύστηκε από τον κινηματογράφο και τις σταρ που πρωταγωνιστούν. 

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου έμπλεξε την Nouvelle Vague με το ιταλικό σινεμά και το Χόλιγουντ. Με αποτέλεσμα η κομψότητα και η φινέτσα ήταν γι’ άλλη μια φορά να είναι διάχυτη στην πασαρέλα του οίκου μέσα από τις comfy ανοιξιάτικες σιλουέτες της Virginie Viard.

«Αυτή η συλλογή είναι ένας φόρος τιμής στις μούσες του οίκου. Η Gabrielle Chanel και ο Karl Lagerfeld έντυσαν τόσες σταρ εντός και εκτός σινεμά. Τις σκεφτόμουν καθώς σχεδίαζα την συλλογή. Χωρίς όμως να θέλω να κάνω μία αναφορά στο παρελθόν. Ήθελα κάτι νέο, ζωηρό και πολύχρωμο", δήλωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.           

Τα ρομαντικά φλοράλ μοτίβα, το tweed ύφασμα σε μια πολύχρωμη παλέτα, ανάλαφρα φορέματα, νεανικά jeans σε φλούο χρώματα και glam μπλουζάκια πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή του οίκου. Μια συλλογή που μας κάνει να ανυπομονούμε για την ερχόμενη άνοιξη.

Tags PARIS FASHION WEEK, chanel, fashion show, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7850 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3898 s // Total time: 3.1748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X