ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

28 Φεβρουαρίου, 2014 @ 08:58

Oι εξηγήσεις του Νικόλα για το χθεσινό αποτέλεσμα

Στήριξη στους πέντε βουλευτές του κόμματος του, για τη στάση που τήρησαν στο χθεσινό ψήφισμα για το νομοσχέδιο των αποκρατικοποιήσεων και αιχμές προς τον Υπουργό Οικονομικών, αφήνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

διαβάστε το άρθρο
27 Φεβρουαρίου, 2014 @ 16:33

Συνάντηση με τον ΠτΔ ζήτησε ο Ν. Παπαδόπουλος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.  Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε τη συνάντηση πριν από την έναρξη της Ολομέλειας.
 

διαβάστε το άρθρο
23 Φεβρουαρίου, 2014 @ 09:15

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Το ΔΗΚΟ δεν θα διχαστεί»

Το μήνυμα ότι όσοι επιθυμούν να δουν το ΔΗΚΟ διχασμένο, θα διαψευστούν έστειλε ο Πρόεδρος του Κόμματος. Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, υπεραμύνθηκε της απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου, τονίζοντας πως όταν διαφωνείς, δεν μένεις διαφωνώντας αλλά φεύγεις.

διαβάστε το άρθρο
21 Φεβρουαρίου, 2014 @ 15:50

ΔΗΚΟ: Με δύο προτάσεις πάνε στη Συνεδρία, νυν και τέως

Δύο προτάσεις θα καταθέσουν ενώπιον της απογευματινής συνεδρίας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος και ο τέως Πρόεδρος του κόμματος. Η πρόταση Παπαδόπουλου θα προκρίνει την αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα και η εισήγηση Κάρογιαν την παραμονή. Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, συνέρχεται στις 16.00 το απόγευμα στην πρώτη σύνοδό του, με τη νέα του σύνθεση. 

διαβάστε το άρθρο
17 Φεβρουαρίου, 2014 @ 14:05

ΔΗΚΟ: Υπέρ της αποχώρησης η πλειοψηφία του Εκτελεστικού

Για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, κατά την οποία θα αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του κόμματος στη συγκυβέρνηση. 

διαβάστε το άρθρο
13 Φεβρουαρίου, 2014 @ 15:19

Ν. Παπαδόπουλος: Ο Πρόεδρος παραπλάνησε το λαό

Έντονη κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή την χθεσινή του ανάλυση για το κοινό ανακοινωθέν άσκησε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος έδωσε ερμηνείες για εσωτερική κατανάλωση, προσπάθησε να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις για μια κακή συμφωνία και ενώ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ενημερώσει τον λαό για το περιεχόμενο της συμφωνίας, προτίμησε να τον παραπλανήσει.

διαβάστε το άρθρο
13 Φεβρουαρίου, 2014 @ 08:55

Μπλόκο ΔΗΚΟ στα νομοσχέδια για τις ιδιωτικοποιήσεις

Διευρύνεται η ρήξη στις σχέσεις της συγκυβέρνησης, με το ΔΗΚΟ να επεκτείνει την αντιπολίτευση κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και στα θέματα της οικονομίας, πέραν του κυπριακού.

διαβάστε το άρθρο
11 Φεβρουαρίου, 2014 @ 15:11

Αναστασιάδης: Αγαπητέ μου Νικόλα, ατυχείς οι αναφορές σου

Για «καθολική παρερμηνεία σαφέστατων διατυπώσεων, με αποτέλεσμα να οδηγήστε σε εσφαλμένα  συμπεράσματα» κάνει λόγο σε επιστολή του που απευθύνεται στον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σχετικά με τις ανησυχίες του Προέδρου του ΔΗΚΟ για το κοινό ανακοινωθέν και τις εξελίξεις στο κυπριακό. "Αγαπητέ μου Νικόλα, Θεωρώ πως οι αναφορές σας σε πρόνοιες του Σχεδίου ΑΝΑΝ είναι ατυχείς και ουδόλως ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο του Κοινού Ανακοινωθέντος", προσθέτει στην επιστολή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

διαβάστε το άρθρο

Σελίδες