Δήμητρα Ματσούκα: "Πηδάω από διπλανά μπαλκόνια για να μπω στο σπίτι μου" [βίντεο]


Δήμητρα Ματσούκα: "Πηδάω από διπλανά μπαλκόνια για να μπω στο σπίτι μου" [βίντεο]

"Είμαι ένας αφηρημένος άνθρωπος. Μου έχουν συμβεί διάφορα".

Για την αφηρημάδα της μίλησε με χιούμορ η Δήμητρα Ματσούκα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων στην εκπομπή «Happy Day». 

Η Ελληνίδα γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αυτοτρολάρετε όταν περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έτυχε να μπει στο σπίτι της, όταν ξέχασε να πάρει τα κλειδιά της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είδαμε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου η Δήμητρα Ματσούκα, είπε on camera: «Γενικά δεν έχω καλή μνήμη, είμαι ένας αφηρημένος άνθρωπος. Μου έχουν συμβεί διάφορα. Ξεχνάω κλειδιά, γυαλιά, κινητά σε μία μόνιμη βάση. Παίρνω των άλλων τα γυαλιά, τα κινητά, τα κλειδιά. Ο θίασος είναι σε μία μόνιμη αγωνία. Είναι όλοι από πίσω μου, δεν με αφήνουν να κουνηθώ. Βλέπω κλειδιά και λέω δικά μου θα είναι. Πρόσφατα, πήρα ένα λάθος κινητό, αλλά το επέστρεψα. Συνήθως, πηδάω από διπλανά μπαλκόνια για να μπω στο σπίτι, επειδή δεν έχω κλειδιά». 

Δείτε το βίντεο: 
 

πηγή εξωτερικής εικόνας: ΝDP photo agency

Tags gossip, showbiz, celebrities, δημητρα ματσουκα, δηλωσεις,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1867 s (239 Queries.) // Parse time: 0.2383 s // Total time: 2.4250 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X