"Κάτι να του πω...”
Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου.
Ο Ελλαδίτης ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δύσκολη στιγμή που βίωσε με την υγεία του, όταν τον Μάρτιο του 2024, νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Μιλώντας για εκείνες τις στιγμές, ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξομολογήθηκε τα εξής: «Το μυαλό μου πήγε πρώτα στον γιο μου. Όταν μπήκα μέσα (σ.σ. στο νοσοκομείο), είπα στη Δέσποινα:“Να πάρω τηλέφωνο τον γιο μου;”. Μου είπε, “είσαι καλά; Τι να τον πάρεις τηλέφωνο; Τι να του πεις;” και της είπα “μα, μπορεί να μη ζήσω, κάτι να του πω”. Ευτυχώς, βέβαια, που δεν το πήρα το παιδί να τον τρελάνω”. Μάλλον δεν έχω κανέναν φόβο, τουλάχιστον δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δηλαδή και που το έπαθα αυτό, είμαι κακό παράδειγμα ανθρώπου. Δεν έχω σταματήσει να κάνω μια ζωή λίγο… Είμαι πολύ κακό παράδειγμα ανθρώπου σε σχέση με την υγεία του. Εκεί πήγες όμως το μυαλό μου. Δεν φοβήθηκα, όχι. Νόμιζα ότι φοβάμαι τον θάνατο, το δήλωνα κιόλας ότι “ο θάνατος για μένα είναι φόβος”. Τελικά, όμως, δεν έχω φόβο ούτε στον θάνατο».