Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της "Γαλάτειας"


Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της "Γαλάτειας"

Ρίχνει αυλαία η αγαπημένα σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν!

Η σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό κλείνει τον τρίτο της κύκλο με συναρπαστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 19:15. 
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς βλέπει τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με την μοίρα τους καθώς τα γεγονότα που τους ταλαιπωρούσαν φτάνουν στο τέλος τους. 

H αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια, οι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν τα τελικά χτυπήματα της μοίρας σαν σε αρχαία τραγωδία και η Γαλάτεια κλείνει ακόμα έναν κύκλο. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ένας γάμος και ένας έρωτας που θυμίζει σημειολογικά τον ματωμένο γάμο, ένα όπλο και η εκδίκηση ενός πονεμένου άντρα όλα αυτά γκρεμίζουν τις ελπίδες του ερωτευμένου ζευγαριού. Η τελευταία πράξη θα παιχτεί το 1974  για την Γαλάτεια, τον Καράγιωρκη και την οικογένεια τους την ίδια στιγμή που η Τουρκική εισβολή θα μοιράζει την πατρίδα μας στα δύο.

Όλα αυτά απόψε στις 19:15 στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν που ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο με τον Δ’ κύκλο και ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο αφού η νέα σεζόν μας βρίσκει 30 χρόνια πριν, στο 1931… 

Εκεί που η ιστορία συναντά τον μύθο…  


 

Tags γαλατεια, τελευταιο επεισοδιο, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3452 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2767 s // Total time: 2.6219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X