Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό


Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Ποια συνήθεια της σχόλιαζαν οι συνάδελφοι της και πλέον έχει σταματήσει να την κάνει; 

"Είναι γνωστό ότι είμαι 52 χρονών", λέει η Κατερίνα Λέχου με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Γιάννη Πουλόπουλο και εξομολογείται "Στη φωλιά των Κου Κου" ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της…

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Το δικό μας σινεμά" στο Θέατρο Άλσος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πόσο κοστίζει το ακριβότερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει αγοράσει, στις καλές εποχές, παπούτσια που κόστιζαν πολύ παραπάνω από 500 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: Μίλησε για πρώτη φορά για τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί! [βίντεο]

"Τώρα δεν αγοράζω τίποτα. Περιμένω τις εκπτώσεις και κάνω έρευνα μέσω διαδικτύου ή δεν παίρνω τίποτα, γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα και γενικά είδα ότι αυτό δεν μου προσδίδει κάτι", τόνισε η ηθοποιός και όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο ποιο είναι το ακριβότερο κομμάτι του ντεφιλέ της απάντησε:  "Ένα δερμάτινο φόρεμα που γενικά το όλο σύνολο έκανε 10.000 δολάρια. Βλακείες είναι όλα αυτά".

Μίλησε επίσης για την εμμονή της με την καθαριότητα και την τάξη: "Τα θέατρα που δουλεύουμε δεν είναι καθαρά και παλεύω με αυτό το θέμα. Είχα φτάσει να πλένω τα χέρια μου περί 60 φορές την ημέρα καλά, όπως τα πλένουν χειρουργικά". 

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο από το zappit.gr: 

Tags κατερινα λεχου, διασημοι, gossip, showbiz, ηλικια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1768 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2863 s // Total time: 2.4631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X