Klapp: Επαγγελματική φροντίδα ομορφιάς στο ανώτατο επίπεδο


Klapp: Επαγγελματική φροντίδα ομορφιάς στο ανώτατο επίπεδο

Με την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων οι αισθητικοί μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους την τέλεια εμπειρία ομορφιάς με τα υψηλότερα standards.

Η τεχνογνωσία και η ποιότητα συνδυάζονται για την ουσία της ομορφιάς. Η Klapp έχει δημιουργήσει στιγμές στην επαγγελματική φροντίδα ομορφιάς εδώ και δεκαετίες. Το επίκεντρο της δουλειάς της ήταν πάντα οι επαγγελματίες της ομορφιάς, οι αισθητικοί κατ’ επέκταση οι πελάτες που επισκέπτονται τα ινστιτούτα τους.

Οι θεραπείες σε ένα επαγγελματικό ινστιτούτο είναι ταυτόχρονα η αρχή και ο στόχος των ενεργειών της. Άλλωστε ο ιδρυτής της Gerhard Klapp είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους οραματιστές στον κλάδο της ομορφιάς,  που καθορίζει τις τάσεις από το 1980.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν πάντα ένας από τους πρωτοπόρους  του χώρου της κοσμετολογίας. Οι καινοτομίες του περιλαμβάνουν ρετινόλη (βιταμίνη Α), θεραπεία Ο2, βιταμίνη C και ASA Peel. Τα Klapp Cosmetics είναι συνεπώς συνώνυμο της καινοτομίας, στο παρελθόν, στο παρόν και το μέλλον.

Με την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων Klapp οι αισθητικοί μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους την τέλεια εμπειρία ομορφιάς με τα υψηλότερα standards. Η Klapp προσφέρει όλα όσα χρειάζονται σε ένα επιτυχημένο ινστιτούτο.

Τα καλλυντικά Klapp έχουν πολλάκις βραβευτεί με διεθνή βραβεία τόσο  για τα πρωτοποριακά προϊόντα με δραστικά συστατικά όσο και για τις θεραπείες σε επαγγελματίες ομορφιάς.

Για να ικανοποιήσουν τις ατομικές απαιτήσεις ομορφιάς  κάθε γυναίκας και άνδρα τα επιστημονικά εργαστήρια της Klapp εργάζονται κάθε μέρα μέσα από μια καινοτομική, στοχευμένη και αξιόπιστη προσέγγιση ως ειδικοί στην ομορφιά και την ευεξία. Αυτό επέτρεψε στην Klapp να γίνει και να παραμείνει  πρωτοπόρος και ηγέτης στον τομέα της κοσμετολογίας..

Οι απαιτήσεις των πελατών της σε οποιαδήποτε ηλικία είναι τόσο διαφορετικές όσο οι προσαρμοσμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων Klapp πάντα με βάση την ολοκληρωμένη έρευνα ομορφιάς.

Η Klapp προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη με υψηλής ποιότητας καλλυντικά δραστικών συστατικών και δέσμευση για την ποιότητα των προϊόντων σε σαλόνια ομορφιάς, με βάση τον επαγγελματία και την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας.

Τα προϊόντα Klapp θα τα βρείτε σε ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Κύπρο.

Tags klapp, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2708 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3440 s // Total time: 2.6148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X