Μπρονζέ και λαμπερή επιδερμίδα με τέσσερα προϊόντα σε υπέροχες μυρωδιές


Μπρονζέ και λαμπερή επιδερμίδα με τέσσερα προϊόντα σε υπέροχες μυρωδιές

Αφήστε τον ήλιο να σας λατρέψει με τη ανανεωμένη συλλογή Bronze Goddess της Estée Lauder.

Αναβιώστε την αίσθηση μιας απόδρασης δίπλα στην θάλασσα, της θέρμης του ήλιου, μιας δροσερής θαλασσινής αύρας, της απαλότητας της ζεστής άμμου και της λάμψης της μπρονζέ επιδερμίδας με τη συλλογή Bronze Goddess της Estée Lauder, ανανεωμένης για το καλοκαίρι του 2019.

Το αισθησιακό άρωμα και τα προϊόντα που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο θα σας μεταφέρουν σε μια καλοκαιρινή ουτοπία, και θα σας χαρίσουν λάμψη όλο τον χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι, η πολυπόθητη και διάσημη συλλογή Bronze Goddess Collection μας παρουσιάζει μια πολυτελή νέα εμφάνιση που εκπέμπει την αίγλη μιας ατελείωτης καλοκαιρινής απόδρασης.

Η νέα εμφάνιση αντλεί έμπνευση από τα καταγάλανα νερά και το χρυσό φως του ήλιου της Ριβιέρας, με τα πολυτελή στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Bronze Goddess, αλλά και νέα στοιχεία που αποπνέουν κομψότητα και αισθησιασμό.

Νέα Limited - Edition Desert Heat Eyeshadow Palette

Ανεβάστε την θερμοκρασία με αυτές τις 9 μεταξένιες σκιές για να δώσετε αυτήν την καλοκαιρινή έμφαση στα μάτια για ατελείωτα ηλιοκαμένα looks. Σοφιστικέ neutrals, πλούσια mauves και ένα παιχνιδιάρικο πορτοκαλί δημιουργούν γοητευτικά eye looks για το καλοκαίρι. Ματ και μεταλλικές υφές διακοσμούν τα μάτια σας για μια καλοκαιρινή λάμψη.

Η συσκευασία της διάσημης Bronze Goddess Powder Bronzer έχει ανανεωθεί με μεταλλικές λεπτομέρειες από ροζ - χρυσό. Ένα πέρασμα και η απαλή, μη - λιπαρή πούδρα χαρίζει στο πρόσωπο, τους ώμους και το ντεκολτέ μια σαγηνευτική μπρονζέ εμφάνιση.

Το Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, είναι το διάσημο και αισθησιακό άρωμα, με νότες tiare flower που αναδεικνύονται μαζί με νότες καρύδας και λαμπερές νότες από κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και βανίλια.

Για την απόλυτη εμπειρία, ακολουθήστε με το Bronze Goddess Shimmering Oil Spray for Hair & Body για να αναζωογονήσετε και να θρέψετε την επιδερμίδα, αλλά και να προσφέρετε λάμψη στα μαλλιά σας και να μειώσετε τον "ηλεκτρισμό". 

Tags Estee Lauder, estee lauder BRONZE GODDESS, Bronze Goddess Shimmering Oil Spray for Hair & Body, Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent, Bronze Goddess Powder Bronzer, Desert Heat Eyeshadow Palette, face, body, beauty, προσωπο, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1556 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2242 s // Total time: 2.3798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X