Ο γάμος Βασίλη Κικίλια και Τζένης Μπαλατσινού μέσα από εικόνες


Ο γάμος Βασίλη Κικίλια και Τζένης Μπαλατσινού μέσα από εικόνες

Ποιοι έδωσαν το παρών τους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιουνίου στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Το λαμπερό ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένα εκκλησία καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους.

Ο γάμος έγινε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους. Πρώτος έφθασε ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος είναι πιστός στις παραδόσεις και έξω από την εκκλησία υπήρχαν μουσικοί που έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια!

Τα φλας άστραψαν όταν έφθασε ο Βασίλης Κικίλιας στην εκκλησία! Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, η οποία έλαμπε από ευτυχία αλλά και από ομορφιά μιας και το υπέροχο νυφικό της τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της.

Η παρουσιάστρια κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τη σικ εμφάνισή της μέσα στο υπέροχο νυφικό που είχε επιλέξει.Η νυφική δημιουργία έφερε την υπογραφή Zeus + Dione, εταιρίας που έχουν από κοινού η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα. Αέρινο, καλοκαιρινό και πολύ σικ, το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο και να της ταιριάζει απόλυτα.

Οι δύο κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία Κωστοπούλου και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, έφτασαν στην εκκλησία λίγη ώρα νωρίτερα από τη μητέρα τους, πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr και ήταν πιο λαμπερές από ποτέ. Κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, αυτή τη σημαντική για τη μητέρα τους ημέρα.

Στο γάμο αυτό, που αποτελεί αναμφισβήτητα τον γάμο του φετινού καλοκαιριού, βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε όλους. Ανάμεσά τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Εύα Αντωνοπούλου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ηοποία έπισε και την υπέροχη ανθοδέσμη της Τζένης και πολλοί άλλοι!

Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery: 

 

Tags βασιλης κικιλιας, τζενη μπαλατσινου, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9278 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3684 s // Total time: 2.2962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X