Η συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη στις "Τομές στα Γεγονότα" [βίντεο]


Η συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη στις "Τομές στα Γεγονότα" [βίντεο]

Τι είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης λίγο πριν την εμφάνισή του στα Super Music Awards with Pringles

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθούν, στην Πανεπιστημιούπολη, του Πανεπιστημίου Κύπρου, τα Super Music Awards with Pringles, όπου θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες επί σκηνής.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: Μάθετε τη μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσει στα Super Music Awards with Pringles! 

Ένα 24ωρο πριν τα μουσικά βραβεία, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα τραγουδήσει live απόψε το βράδυ, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ από τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μουσικό θεσμό, στο νέο του άλμπουμ και στη σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια με την Κύπρο. 

“Ότι έχω ζήσει τα προηγούμενα τρία χρόνια τα βγάζω σε ένα άλμπουμ […] Πάντα ο κόσμος με ακολουθεί σε αυτά που κάνω και πιστεύω πως είναι και ο λόγος που με κάνει να μην λιμνάζω […] Η Κύπρος για εμένα είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό και με έχει στηρίξει πάρα πολύ…”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

 

 

Κατόπιν, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, ανήρτησε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τον τραγουδιστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: “Με τον αυθεντικό, τον μοναδικό, τον διαχρονικό Γιώργο Μαζωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ για τα Super Music Awards”.  


 

Tags γιωργος μαζωνακης, χρύσανθος τσουρούλλης, ΣΙΓΜΑ, τομες στα γεγονοτα, δελτιο ειδησεων, Super Music Awards with Pringles, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2010 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3625 s // Total time: 2.5635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X