Παντρεύτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα


Παντρεύτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα

Οι εικόνες από το μυστήριο και το γλέντι που έγινε στην Κρήτη

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Κρήτη, στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων.

“Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό!”, είχε αναφέρει ο Στράτος Τζώρτζογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "Πρω1νό" για την απόφαση του να παντρευτεί ξανά.

Το ζευγάρι είχε τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.

“Θέλω να μοιραστώ με όλον τον κόσμο το γάμο μου, θέλω να γίνουμε όλοι ένα, να γίνει ένας διονυσιακός χορός. Στην εκκλησία θα μας πάνε οι “Βιγλάτορες”, ο χορευτικός σύλλογος Χανίων, οι άντρες εμένα και οι γυναίκες τη Σοφία γιατί έτσι είναι το έθιμο. Δε θα γυρίσουμε κανονικά, θα μας παρουσιάσει κάποιος μάγος, με φόντο το βουνό όπου ο Ζορμπάς καταστράφηκε με τη σκάλα. Έχουμε φτιάξει ένα γλέντι το οποίο πραγματικά ο θεός που θα παρίσταται θα είναι ο Διόνυσος”!

Η νύφη φόρεσε ένα πολύ ωραίο και κομψό νυφικό με δαντέλα στο μπούστο, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε λευκό κοστούμι .Δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου στεκόταν ο γιο του με τη Μαρία Γεωργιάδου. Στο πάρτι που ακολούθησε, ο γαμπρός άλλαξε κοστούμι ενώ η νύφη έμεινε με το νυφικό της. 

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο στην πιο κάτω gallery.

Tags σοφια μαριολα, Στρατος Τζωρτζόγλου, διασημοι, gossip, showbiz, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3719 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3993 s // Total time: 2.7712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X