Αντηλιακό προσώπου με χρώμα που απαλύνει τις ρυτίδες και προσφέρει ματ όψη για έξι ώρες


Αντηλιακό προσώπου με χρώμα που απαλύνει τις ρυτίδες και προσφέρει ματ όψη για έξι ώρες

Καλοκαιρινές στιγμές στον ήλιο, με Frezyderm προστασία!

Τι είναι για σένα καλοκαίρι; Είναι όμορφες στιγμές που θα περάσεις με την οικογένειά σου, οι περιπέτειες με τους φίλους σου και οι ατελείωτες ώρες που αράξεις στην παραλία; 

Για όλες τις στιγμές που ανυπομονείς να ζήσεις κάτω απ’ τον ήλιο, η Frezyderm φρόντισε να τις απολαύσεις, χωρίς να ανησυχείς για τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Η σειρά Frezyderm Sun Screen Velvet, αποτελείται από 2 αντηλιακά προϊόντα προσώπου και ένα αντηλιακό σώματος, με πολύ υψηλή προστασία SPF 50+. Με την χαρακτηριστική βελούδινη υφή τα προϊόντα Frezyderm Sun Screen Velvet, δημιουργούν την αίσθηση ενός δεύτερου αόρατου δέρματος, χάρη στην τεχνολογία Second Skin, ενώ παράλληλα η λεπτόρρευστη υφή τους, προσφέρει ένα μη λιπαρό αποτέλεσμα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Επιπρόσθετα, τα αντηλιακά προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet SPF 50+ απαλύνουν την όψη των ρυτίδων και προσφέρουν βελούδινη, ματ όψη για 6 ώρες. Επιλέξτε το αντηλιακό Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF 50+, με χρώμα που ταιριάζει σε κάθε χρωματότυπο και κάθε τύπο επιδερμίδας και απολαύστε λείο, απαλό, βελούδινο δέρμα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Βρείτε όλη τη σειρά Frezyderm Sun Screen Velvet στα φαρμακεία. Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Μ. Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Tags αντηλιακο προσωπο, αντηλιακο, sun care, face sun care, beauty, Frezyderm, frezyderm Sun Screen Velvet SPF50+


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0258 s // Total time: 0.0262 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X