Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Οι εικόνες που δεν είχαμε δει από το μυστήριο της βάπτισης της κόρης τους!


Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Οι εικόνες που δεν είχαμε δει από το μυστήριο της βάπτισης της κόρης τους!

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της Ανατολής Νεφέλης που βλέπουμε για πρώτη φορά!

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από φώτα της δημοσιότητας, βάφτισαν την κόρη τους. Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν συνεχώς χαμογελαστοί και τα μάτια τους έλαμπαν από ευτυχία τόσο στο μυστήριο της βάφτισης όσο και στο πάρτι που ακολούθησε. 

Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησία στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη, εκεί όπου περνούν σχεδόν όλο το διάστημα όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Νονός της 11 μηνών κόρης τους έγινε ο στενός φίλος τους, Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα ανοιξιάτικο μάξι αέρινο φόρεμα για την περίσταση, ενώ το νέο της hair look έκλεψε τις εντυπώσεις. Το θέμα της βάφτισης ήταν η χελώνα, ενώ οι καλεσμένοι πήραν ως μπομπονιέρα ένα κερί σε γυάλινο δοχείο. 

Διαβάστε ακόμα: Ήβη Αδάμου: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για τη βάπτιση της κόρης της!

Βγαίνοντας από την εκκλησία, ο Μιχάλης και η Ήβη έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα, αγκαλιά με την κορούλα τους, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους. Το επόμενο βήμα είναι ο γάμος τους, όμως το ζευγάρι κρατά τις σκέψεις του ως επτασφράγιστο μυστικό. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους προσπάθησαν να μη δίνουν δικαιώματα και να κρατάνε την προσωπική τους ζωή όσο μπορούν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα που μεταδίδει το περιοδικό “OK!”

Πηγή: Περιοδικό “OK!”
 

Tags ηβη αδαμου, μιχάλης κουινέλης, βαπτιση, κόρη, ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1135 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2270 s // Total time: 3.3405 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X