Gucci, Saint Laurent και Alexander McQueen σταματούν να συνεργάζονται με μοντέλα κάτω των 18 ετών


Gucci, Saint Laurent και Alexander McQueen σταματούν να συνεργάζονται με μοντέλα κάτω των 18 ετών

Ο όμιλος Kering ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να συνεργάζεται με ανήλικα μοντέλα.

Αν και ο χώρος της μόδας είναι εξαιρετικά απαιτητικός, η καριέρα στον χώρο του μόντελιγκ ξεκινάει συνηθώς από την εφηβεία με αποτέλεσμα πολλά από τα νεαρά κορίτσια να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το στρες και το άγχος που επικρατεί σε αυτό τον χώρο.

Ο όμιλος Kering έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, εφαρμόζοντας τη νέα πολιτική που δεν επιτρέπει στα νεαρά μοντέλα να συνεργάζονται με τους οίκους που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου, από την επόμενη κιόλας συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020-2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, François Henri-Pinault δήλωσε πως η εταιρεία συνειδητοποιεί την επιρροή που ασκεί στις νεότερες γενιές μέσα από τις εικόνες που προβάλει.

"Πιστεύουμε ότι έχουμε την ευθύνη να προωθούμε τις καλύτερες δυνατές πρακτικές στον χώρο της μόδας και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα κίνημα που θα ενθαρρύνει και τους άλλου fashion ομίλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους", δήλωσε.

Tags όμιλος Kering, MODELS, μοντελα, Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, τασηοντέλα κάτω των 18 ετών


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6524 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3795 s // Total time: 3.0320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X