Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! 


Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! 

Η χαρά και των δύο εκπροσώπων Κύπρου και Ελλάδας αντίστοιχα είναι απερίγραπτη μετά την επιτυχία τους στον Α’ Ημιτελικό.

Τεράστια είναι η χαρά τόσο της Τάμτα όσο και της Κατερίνας Ντούσκα, από χθες το βράδυ, 14 Μαϊου, καθώς αμφότερες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ, το ερχόμενο Σάββατο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και ο απεσταλμένος τους στο Ισραήλ, Γιάννης Πουλόπουλος, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις και από τις δύο εκπροσώπους Κύπρου και Ελλάδας αντίστοιχα. 

“Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό”, είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision! [βίντεο]

Κατόπιν, η Κατερίνα Ντούσκα, ανέφερε: “Δεν έχω δει την εμφάνιση μου. Όταν κατέβηκα από την σκηνή είχα φανταστική αίσθηση και πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό. Δεν έχω προλάβει να ανοίξω κινητό να δω κάτι. Χαίρομαι με τα μηνύματα που δέχομαι. Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα”. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Ντούσκα! Η εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision! [βίντεο]

Tags τάμτα, κατερινα ντουσκα, showbiz κύπρος, gossip, πρωτες δηλωσεις, Eurovision 2019, ημιτελικος, τελικος, Τελ Αβιβ, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1778 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3953 s // Total time: 2.5731 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X