Όλα όσα πρέπει να προσέξεις σε μια μεγάλη αλλαγή χρώματος μαλλιών


Όλα όσα πρέπει να προσέξεις σε μια μεγάλη αλλαγή χρώματος μαλλιών

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσουμε τον εαυτό μας είναι να κάνουμε focus στα μαλλιά μας.

Και, συνήθως, έχουμε αυτή την τάση στην αρχή κάθε νέας εποχής. Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και αναζητάμε μία αλλαγή στο look μας, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για άντληση έμπνευσης. 

Αν ένα νέο κούρεμα δεν είναι αρκετό, τότε μία αλλαγή στο χρώμα είναι αυτή που θα κάνει την πραγματική διαφορά στην εμφάνισή μας.

Aπό ξανθά σε καστανά ή κόκκινα, και από μελί σε ακόμα πιο σκούρους τόνους ή σε ένα ιδιαίτερο ombre (που θα δείχνει τα μαλλιά μας σαν να μας τα έχει ανοίξει ο ήλιος): oι επιλογές είναι πολλές και η συμβουλή του hair expert/colorist απαραίτητη.

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας συμβουλεύσει για το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας μας, στην προσωπικότητά μας.

Σαφέστατα και μια δική μας έρευνα στο ίντερνετ με φωτογραφίες γυναικών των οποίων τα μαλλιά μας εντυπωσιάζουν, είναι απαραίτητη και αρκετά βοηθητική για να προσανατολίσουμε τον κομμωτή μας προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με το bovary.gr, ο γενικός κανόνας θέλει στις ζεστές αποχρώσεις να ταιριάζουν τα σκούρα, ζεστά καστανά αλλά και τα πιο γλυκά χάλκινα. Αντίθετα στις πιο ψυχρές, ταιριάζουν τα μαύρα, το πλατινέ αλλά και το ζωηρό κόκκινο.

Ωστόσο, σε μία μεγάλη αλλαγή χρώματος μαλλιών είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε κάποια tips.

Πρέπει να προστατεύσουμε την τρίχα και να επενδύσουμε σε κατάλληλα προϊόντα που θα διατηρήσουν τα μαλλιά μας υγιή και λαμπερά.

Το πρώτο και ίσως πιο βασικό tip είναι ότι μία μεγάλη αλλαγή χρώματος γίνεται σταδιακά και όχι από το πρώτο ραντεβού.

Η συμβουλή των hair experts προτείνουν κάθε φορά να ανοίγουμε ή να σκουραίνουμε maximum μέχρι δύο τόνους το χρώμα μας. 

Εξίσου σημαντικά είναι και τα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά. Από το σαμπουάν, το conditioner μέχρι το ενυδατικό προϊόν αλλά και αυτό που μας βοηθά στο styling, αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά που προστατεύουν την τρίχα μας και που διατηρούν την υγεία των μαλλιών μας.

Προϊόντα που ίσως κοστίζουν παραπάνω από τα απλά, ωστόσο είναι απαραίτητα για το νέο hairstyle που υιοθετούμε.

Tags μαλλιά, χρωμα μαλλιων, βαφες, Ομορφια, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4159 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3764 s // Total time: 2.7923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X