Λεμεσός ένας top γαμήλιος προορισμός


Λεμεσός ένας top γαμήλιος προορισμός

Ένα όμορφο γεγονός και έγινε σε μια ονειρεμένη τοποθεσία με την καταπληκτική θέα του απέραντου γαλάζιου.

Το θέμα της αναπαράστασης γαμήλιας τελετής που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Νικολαΐδη, ήταν ένα όμορφο γεγονός και έγινε σε μια ονειρεμένη τοποθεσία με την καταπληκτική θέα του απέραντου γαλάζιου μπροστά από το Elias Beach των Kanika Hotels & Resorts, που ανέλαβαν και την φιλοξενία του ζευγαριού από το Ηνωμένο Βασίλειο.

O σκοπός είναι η περεταίρω προβολή των φανταστικών χώρων της πόλης της Λεμεσού στο εξωτερικό, καθώς και των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει η πόλη στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού.

Την πρωτοβουλία και τον συντονισμό είχε το Παγκοσμίως Καινοτόμο έργο BookYourWeddingDay.com

Την διακόσμηση του χώρου ανέλαβε ο designer Ρόης Ηροδότου, ενώ το φανταστικό νυφικό ήταν δημιουργία της Ελίνας Λεβέντη.

Όπως δήλωσε η CEO του BookYourWeddingDay.com Μαρία Ευριπίδη, ο γαμήλιος τουρισμός είναι πολύ σημαντική αγορά για την οικονομία της χώρας μας, μιας και κάθε ζευγάρι συνοδεύετε από ένα μέσο όρο 30 καλεσμένους που παραμένουν για ένα μέσο όρο 10 βράδια. Η Λεμεσός διαθέτει πολυτελέστατα ξενοδοχεία και παραθαλάσσιους χώρους με υψηλές προδιαγραφές και έτσι κάθε ζευγάρι που παντρεύεται στην Λεμεσό έχει την δυνατότητα να απολαύσει την ημέρα του γάμου του όσο και τον μήνα του μέλιτός του με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες.

Επικοινωνία: Γεωργία Παπαδοπούλου - Marketing Executive marketing@bookyourweddingday.com

Cyprus Tel: +357 25040046 | Greece Tel: +30 2311181943 | UK Tel: + 44 20 3876 6777 Email: marketing@BookYourWeddingDay.com | info@BookYourWeddingDay.com Victory House, 205, Archbishop Makarios Avenue, 3030 Limassol, Cyprus.

Tags λεμεσος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0008 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0190 s // Total time: 0.0198 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X