Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το baby shower έκπληξη λίγο πριν υποδεχθεί στη ζωή τον γιο της!


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το baby shower έκπληξη λίγο πριν υποδεχθεί στη ζωή τον γιο της!

Η όμορφη έκπληξη που της επιφύλαξαν οι συνεργάτες της αμέσως μετά τη χθεσινή εκπομπή τους.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν πως δεν είχε προγραμματίσει baby shower για το μωράκι της και έτσι οι συνεργάτες της, λίγα μόλις 24ωρα πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, θέλησαν να της κάνουν ένα ως έκπληξη.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκάλυψε πόσες φορές ξυπνάει η μικρή Μελίνα το βράδυ και τι της ζητάει [βίντεο]

Η παρουσιάστρια, ανυποψίαστη βρέθηκε σε γνωστό καφεστιατόριο της Λευκωσίας για ένα ραντεβού και ξαφνικά είδε μπροστά της, όλη την ομάδα της εκπομπής της να την περιμένει με μία όμορφη σύνθεση γαλάζιων μπαλονιών. 

Η παρουσιάστρια, θέλησε να τους ευχαριστήσει και διαδικτυακά, γράφοντας στη λε΄ζαντα που συνόδευσε την πιο κάτω εικόνα: “Από τις πιο άμορφες εκπλήξεις της ζωής μου για αλλα πηγαινα και αλλα μου βγηκαν! Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου!!ειστε πολυ ξεχωριστοι για μενα και σας χρωστω ολους ενα τεραστιο ευχαριστω..!στην ομαδαρα λοιπον που ξερω οτι παλεύουν σαν λιοντάρια ειτε ειμαι εκει ειτε οχι… ευχαριστω και ολους εσας ξεχωριστα κι εναν εναν για τις υπεροχες ευχες σας και την αγάπη σας!!ανταποδιδω με ολη ολη ολη μου την αγάπη!” 


 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, baby shower, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9311 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.3071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X