Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ατάκα για το sex και τη νηστεία


Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ατάκα για το sex και τη νηστεία

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή \"Πρωινό;\"

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην τηλεοπτική του συνάντηση με τη "γιαγιά" του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο νικητής του πρώτου "Survivor" δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις ακόμη και στις πιο προσωπικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα απολαυστικός ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor Ελλάδα - Τουρκία": Τα απίστευτα σχόλια για την εμφάνιση των Ελληνίδων παικτριών από τις Τουρκάλες

Οι ατάκες που προκάλεσαν την προσοχή ήταν "Όταν νηστεύω, δεν κάνω σeξ. Έχω παρακαλέσει για να κάνω έpωτα. Έχω κάνει έpωτα στα δοκιμαστήρια της παραλίας, όταν ήμουν μικρότερος. Έχω κάνει έpωτα στη θάλασσα, προσοχή όμως γιατί κολλάς. Μου έχουν στείλει φωτογραφίες με εσώρουχα και άνδρες και γυναίκες. Από το "Survivor" μιλάω με τον Μπο και τον Γιώργο Χρανιώτη (και άλλους) δεν μιλάω με τη Σόφη Πασχάλη και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο Χανταμπάκης έδειξε καλά στοιχεία του χαρακτήρα του στο Nomads. Τώρα, αν βελτιώθηκε η κατάσταση το γνωρίζει ο ίδιος. Μου αρέσει το ρύζι, ο λαπάς. Η ομάδα μου είναι η Σκιάθος. Στο Τατουάζ, δεν μου αρέσω πάντα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πιο όμορφος από εμένα. Το πρώτο και τελευταίο πράγμα που κάνω, είναι ο σταυρός μου".

Tags Γιώργος Αγγελόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ντανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8030 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3618 s // Total time: 3.1648 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X