Re-paint Your Life: Πώς να μεταμορφώσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο


Re-paint Your Life: Πώς να μεταμορφώσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο

Στην πρώτη εκδήλωση φιλοξενεί την γνωστή Ιταλίδα, ομιλήτρια, χορεύτρια και ζωγράφο Simona Atzori.

Στις 22 Μαϊου από στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία εκδήλωση με τίτλο "Repaint your Life", με σκοπό να εμπνεύσει το κοινό στο πώς να μεταμορφώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Ο Γιάννης Μιχαήλ, εγγεγραμμένος ψυχολόγος, βιοσυντονιστής, και διοργανωτής της εκδήλωσης, θα φιλοξενεί διεθνείς αναγνωρισμένους ομιλητές έμπνευσης με ένα μοναδικό καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Το όραμα του για τις εκδηλώσεις "Repaint your Life" είναι να δημιουργήσει παραστάσεις για την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του μια αυθεντική μεγαλοφυΐα. Όμως, πολλές φορές οι περιοριστικές πεποιθήσεις και οι φόβοι της αποτυχίας η της απόρριψης, εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να διευρύνουν τους ορίζοντες τους. Η φιλοσοφία που επίθημά να περάσει στο κοινό είναι ότι τα πάντα ξεκινούν από την προσωπική ιστορία. Η προσωπική ιστορία είναι οι σκέψεις και πεποιθήσεις που διατηρούμε για τον εαυτό μας. Αυτές οι πεποιθήσεις γίνονται αυτο-εκλπηρώμενες προφητείες. Στις παραστάσεις του θα παρουσιάζει μέσο ανθρώπινων ιστοριών την δύναμη των πεποιθήσεων και το αποτέλεσμα όταν κάποιος ξαναγράψει την προσωπική του ιστορία.

Στην πρώτη εκδήλωση φιλοξενεί την γνωστή Ιταλίδα, ομιλήτρια, χορεύτρια και ζωγράφο Simona Atzori. Μια γυναικά γεννημένη χωρίς χέρια, η οποία με το έργο της παρουσιάζει ότι τα όνειρα δεν έχουν περιορισμούς. Σε αυτή την ιστορία θα παρουσιάσει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής όταν δεν υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης η Blue Circle. Χρυσοί χορηγοί ειναι η ΕΚΟ και Y. Georgiades & Associates LLC. Ασημένιοι χορηγοί Ecommbanx, Quick Spa & Hamam Omerye. Χορηγος επικοινωνiας Sigma και ilovestyle.com.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 00357 99611400.

Tags Re-paint Your Life, εκδηλωση, go out, Going out, σεμιναριο, ψυχολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7939 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4321 s // Total time: 3.2260 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X