Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο χωρισμού με τη Νικολέττα Ράλλη!


Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο χωρισμού με τη Νικολέττα Ράλλη!

Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά on camera για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, συζητήθηκαν έντονα το προηγούμενο διάστημα, μετά την αποκάλυψη ότι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την παρουσιάστρια μάλιστα να είναι ξανά ερωτευμένη. 

Διαβάστε ακόμα: Η Νικολέττα Ράλλη έκανε δηλώσεις και έριξε το "καρφί" της στον Γιώργο Μαυρίδη! [βίντεο]

Ο Μαυρίδης, φιλοξενήθηκε στη βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μιλώντας ανοιχτά για την απόφασή τους να χωρίσουν, αναφέροντας: “Το στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα.

Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά… Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom: 

 


 

 

Tags γιώργος μαυρίδης, Νικολέττα Ράλλη, χωρισμος, Ελεονώρα Μελέτη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9018 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3692 s // Total time: 2.2710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X