Kέρδισε το πιο γλυκό καλάθι για το Πάσχα από το "Άρωμα Βανίλιας δια χειρός Γιάννη"


Kέρδισε το πιο γλυκό καλάθι για το Πάσχα από το "Άρωμα Βανίλιας δια χειρός Γιάννη"

Το Πάσχα έχει πάντα γλυκιές γεύσεις! Κάνε τις δικές σου παίρνοντας μέρος σε αυτό το διαγωνισμό.

Διεκδίκησε ένα Πασχαλινό καλάθι με παραδοσιακό τσουρέκι, λαμπάδα, πασχαλινά αυγά, μπισκότα, σοκολατάκια, σπιτικές μαρμελάδες κ.ά. από το "Άρωμα Βανίλιας δια χειρός Γιάννη", αξίας 130 ευρώ.

Κάνε like & share και άφησε το σχόλιό σου στο pin to top posts που θα βρεις στη σελίδα του ilovestyle στο facebook και μπες στην κλήρωση. Έγκυρες συμμετοχές μέχρι 21/4/2019, 23:59. Ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post στις 22/4/19.

O Γιάννης Τούμπας, pastry chef και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, σπούδασε την τέχνη και τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής σε Πανεπιστήμια στην Κύπρο και το εξωτερικό, τα οποία τώρα μοιράζεται ως καθηγητής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας σε γνωστό κολλέγιο της Λευκωσίας. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στα καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου ως pastrychef. Στο Άρωμα Βανίλιας δημιούργησε ένα «μαγευτικό»παραμύθι συνταγών με έμφαση στη γεύση,την ποιότητα, τη φρεσκάδα και τη σπιτική προσοχήστην παραγωγή κάθε γλυκιάς δημιουργίας. Έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εξωτερικό προωθώντας τα κυπριακά προϊόντα, ενώ συμμετέχει σε διαγωνισμούς μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής ως μέντορας/σύμβουλος φοιτητών και ως κριτής σε διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής / ζαχαροτεχνικής. Τα τελευταία 3 χρόνια συμμετέχει στο Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Eurotoques ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών αρχικά και ακολούθως ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με το ΡΙΚ και συμμετέχει στην εβδομαδιαία εκπομπή μαγειρικής «Χρυσές Συνταγές» ως ένας εκ των συνεργατών μαγείρων.

 

 

Tags διαγωνισμος, Άρωμα Βανίλιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4803 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 2.8690 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X