Άννα Χατζηγρηγορίου: Το υπέροχο πάρτι για τα γενέθλιά της που συγκέντρωσε την κοσμική ζωή του νησιού! [εικόνες & βίντεο]


Άννα Χατζηγρηγορίου: Το υπέροχο πάρτι για τα γενέθλιά της που συγκέντρωσε την κοσμική ζωή του νησιού! [εικόνες & βίντεο]

Έσβησε την εντυπωσιακή τούρτα αγκαλιά με τους δύο γιους της!

Ένα lunch birthday party διοργάνωσε η ταλαντούχα σχεδιάστρια του νησιού μας, Άννα Χατζηγρηγορίου, σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας, όπου με την παρουσία τους την τίμησαν περίπου 120 προσκεκλημένα άτομα. 

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του νησιού μας που έδωσαν το παρών τους, όπου μεταξύ αυτών ήταν η Νόνη Κυπριανού, με τις δύο κόρες της Ήβη και Σόλια Κυπριανού, την Τερέζα Ηλιάδου, την Αγγέλω Δημητρίου, τη δίδυμη αδερφή της εορτάζουσας Ιφιγένεια Χουλιώτη, Όλγα Πολίτου κα. 

Τις εντυπώσεις “έκλεψε” η διώροφη τούρτα της με pop art λεπτομέρειες, ενώ έσβησε τα κεράκια της αγκαλιά με τους δύο γιους της.

Το κέφι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με τους καλεσμένους και την ίδια να διασκεδάζουν χορεύοντας και τραγουδώντας, με τη live μπάντα που υπήρχε. Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα από το πάρτι που εντοπίσαμε στα social media:

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στην εορτάζουσα “Χρόνια Πολλά”
 

Tags αννα χατζηγρηγορίου, γενεθλια, anice, πάρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1753 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3900 s // Total time: 2.5653 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X