Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz


Επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μετά το χωρισμό ξανά μαζί με την πρώην σύντροφό του γοητευτικός επώνυμος Έλληνας

Μετά τη φουρτούνα ήρθε η νηνεμία στην καρδιά του Γιάννη Δρυμωνάκου, ο οποίος είναι και πάλι ζευγάρι με τη Βαρβάρα Κουνέλη. Η σχέση του πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, πρώην παίκτη του «Survivor» και συμπαρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ "Θαλασσόλυκοι" με την όμορφη τελειόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Γνωρίστηκαν, σύμφωνα με τη "Realnews", σε μια πισίνα, καθώς και εκείνη ασχολείται με την κολύμβηση. Μάλιστα, όταν ο Γιάννης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης, πραγματοποίησαν μαζί ένα ταξίδι στο Παρίσι και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι τους που περίμεναν ότι οι δυο τους θα αποφάσιζαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι εξελίξεις, όμως, τους διέψευσαν τότε, αφού ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα γκρίζα σύννεφα επισκίασαν την ευτυχία τους, με αποτέλεσμα η σχέση τους να περάσει σοβαρή κρίση και να οδηγηθεί τελικά στον χωρισμό. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είχε επιβεβαιώσει τη δύσκολη φάση που πέρασε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ισχύει. Έχω μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς έχουν παρουσιαστεί ορισμένες ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσω. Οπότε μοιραία μειώθηκε κατά πολύ και ο χρόνος που μπορώ να αφιερώσω στην προσωπική μου ζωή. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος που μου απομένει δημιουργεί κάποια θέματα ανάμεσά μας. Σίγουρα, όμως, υπάρχει αγάπη και σεβασμός".

Μπορεί να έκαναν ένα μεγάλο διάλειμμα στη σχέση τους, που μετρούσε πέντε ολόκληρα χρόνια, όμως στο διάστημα που έμειναν χωριστά συνειδητοποίησαν ότι δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω ο ένας χωρίς τον άλλον. Πήραν, λοιπόν, την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, ο Γιάννης έκανε το πρώτο βήμα.

"Ο Γιάννης ήταν αυτός που προσπαθούσε αρκετό καιρό να έρθει και πάλι κοντά με τη Βαρβάρα. Εκ του αποτελέσματος, η πολιορκία του ήταν επιτυχημένη", λένε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, μετά την επανασύνδεση, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του απόδραση στις Σπέτσες, όπου και πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Με τον αγαπημένο τους σκύλο, τον Μάρλεϊ, ο Γιάννης και η Βαρβάρα εκμεταλλεύτηκαν τις ηλιόλουστες ημέρες και απόλαυσαν τις βόλτες τους στο ανοιξιάτικο τοπίο του νησιού.

Tags Γιάννης Δρυμωνάκος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, βαρβαρα κουνελη, επανασύνδεση, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9580 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4730 s // Total time: 2.4310 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X