Baby botox: H καινούργια τάση στην Πλαστική Χειρουργική


Baby botox: H καινούργια τάση στην Πλαστική Χειρουργική

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD μας εξηγεί τι είναι το \"baby botox\" και ποια η διαφορά με το botox που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.  

Το botox είναι η εμπορική ονομασία της βοτουλινική τοξίνη που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση κυρίως των ρυτίδων του προσώπου.

Εκείνο το οποίο πολλές φορές συμβαίνει και δεν αρέσει σε εαυτούς που το χρησιμοποιούν είναι ότι με την εξάλειψη των ρυτίδων παγώνει το πρόσωπο και χάνεται η έκφραση.

Η νέα τάση η οποία έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το "baby botox". Ο όρος αυτός αναφέρεται σε μικρότερες δόσεις του φαρμάκου.

Είναι δηλαδή ενέσεις botox σε μικρότερη δόση από την κανονική που εφαρμόζονται στα ίδια σημεία του προσώπου, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και  στο πόδι της χήνας. Έτσι χάνονται οι βαθιές ρυτίδες χωρίς να επηρεάζεται όλη η κινητικότητα του προσώπου η οποία μειώνεται αλλά δεν εξαλείφεται.

Πέραν της μείωσης των ρυτίδων, ανοίγει το μέτωπο και το βλέμμα και το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και σε νεαρότερες ηλικίες προληπτικά, οι οποίες θέλουν να προλάβουν την εμφάνιση των ρυτίδων χωρίς να προκαλεί ανέκφραστο πρόσωπο, άτομα δηλαδή που λόγω της αυξημένης τους εκφραστικότητας θα αναπτύξουν πολύ νωρίς ρυτίδωση.

Κρατάει όπως και το κανονικό botox, δηλαδή μέχρι 6 μήνες το πολύ. Αρχίζει να υποχωρεί στους τέσσερις έως και τους έξι μήνες.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags baby botox, botox, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4982 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2954 s // Total time: 2.7936 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X