Άντρη Αναστασιάδη: Στο παλάτι του Buckingham με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή 


Άντρη Αναστασιάδη: Στο παλάτι του Buckingham με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή 

Δείτε τι επέλεξε η Πρώτη Κυρία της Κύπρου να φορέσει σε επίσημη εκδήλωση στο Λονδίνο

Τη μακρόχρονη φιλία και τους διαχρονικούς δεσμούς ανάμεσα σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο υπογράμμισαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Παλάτι του Buckingham, στο Λονδίνο, προς τιμή της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας που αποτελείται από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πρόδρομο Προδρόμου, τον Επίτροπο Προεδρίας, αρμόδιο για θέματα Διασποράς κ. Φώτη Φωτίου και υπηρεσιακούς παράγοντες. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, μεγάλος αριθμός διακεκριμένων ομογενών, καθώς και Βρετανοί επίσημοι.

Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Άντρη Αναστασιάδη, επέλεξε για αυτή την επίσημη εκδήλωση να φορέσει πράσινο κομψό φόρεμα με λαμπερή λεπτομέρεια στο λαιμό που έφερε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή Gregory Morfi. 

Δείτε στιην πιο κάτω gallery εικόνες από την εμφάνιση  της κ. Αναστασιάδη: 

Tags ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, gregory morfi, Παλατι buckingham, buckingham palace


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6276 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4488 s // Total time: 3.0764 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X