Συγκινεί ο Γιώργος Ζένιος για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου που τον συγκλόνισε


Συγκινεί ο Γιώργος Ζένιος για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου που τον συγκλόνισε

Τι ορκίστηκε να μην ξανακάνει ποτέ ο ηθοποιός μετά από αυτό το περιστατικό που του στοίχισε;

Ο σπουδαίος Κύπριος ηθοποιός, Γιώργος Ζένιος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Χατζηγεωργίου, για τον χαμό του αδερφού του, Ανδρέα, τον οποίο έχασε από τον καρκίνο και υποσχέθηκε σε αυτόν να μην τραγουδήσει ποτέ ξανά.

“Είχε καρκίνο […] Από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον καρκίνο, ορκίστηκα να μην ξανατραγουδήσω […] Ο Αντρέας, ο αδερφός μου, μου έλεγε πάντα: Ρε Κόκο, είσαι καλός ηθοποιός. Γιατί πάεις τζαι τραγουδάς;“ […] Το συζητούσαμε αυτό το θέμα, δύο τρεις μήνες πριν πεθάνει. Το θυμούμαι σαν τώρα: “Μεν ξανατραγουδήσεις, ρε. Θωρώ σε τωρά στο Μπρούσκο και σε απολαμβάνω. Γιατί να τραγουδάς;”, μου έλεγε. Ύστερα ήρτεν το τέλος”, είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Ζένιου για την απιστία: "Έχω κάνει πάρα πολλές αταξίες" [βίντεο]

Κατόπιν, ο ηθοποιός, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, την περίοδο που ο αδερφός του πάλευε με τον καρκίνο, αναφέροντας: “Σου το λέω μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι να μην τις περάσει κανένας άλλος άνθρωπος εκείνες τις ημέρες. Ούτε εχθρός μου. Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία […] Δεν υπάρχει, όμως, χειρότερο από το να σου λένε οι ειδικοί ”κάμνουμε ότι μπορούμε, κύριε Ζένιο, αλλά…” Όταν του είπαν να κάμει και την 24η χημειοθεραπεία, εγύρισεν και μου είπε: “Ρε Κόκο, εν θέλω να την κάμω! Θέλω να πεθάνω…” […] Την τέταρτη εβδομάδα άρχισε και έπεφτε σε λήθαργο, εξυπνούσε, εξανατζοιμάτουν. Λίγο πριν το τέλος, εμιλήσαμε […] Ευχαρίστησεν με με κάποιον τρόπο. Εγύρισεν πλευρό τζαι ετζοιμήθηκεν”. Είπε την Αντρούλλας της γυναίκας του, “θα έρτω αύριο το πρωί”. Ετηλεφώνησεν μου η ώρα 12 τα μεσάνυχτα: “Έλα τωρά” Τον επήραν στο μεταξύ στο νοσοκομείο. Επήα. Ήταν σαν να με επερίμενεν. Είδεν με, έκαμεν μιαν ανάσα,μιαν βαθκιάν ανάσα, τζαι έμεινεν με ανοιχτά τα μάθκια. Του τα έκλεισα". 
 

Tags ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ, αδερφοσ, απωλεια, θανατος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2769 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3134 s // Total time: 2.5904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X