Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξανά ερωτευμένος με συνάδελφό του


Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξανά ερωτευμένος με συνάδελφό του

Δείτε ποια είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά 

Ο λόγος για τη Λένα Δροσάκη. Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με τη "Realnews", ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, τόνισαν ότι δεν επιθυµούν να σχολιάσουν, ούτε να επιβεβαιώσουν, ούτε να διαψεύσουν τη φήµη που τους θέλει ζευγάρι και παραµένουν κάθετοι στο ότι θέλουν να απασχολούν τη δηµοσιότητα µόνο µέσα από την καλλιτεχνική τους πορεία.

"Ο Αλέξανδρος, λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, είναι στην καλύτερη στιγµή της καριέρας του, εντυπωσιάζοντας δίπλα στους Νικήτα Τσακίρογλου και Χρήστο Βαλαβανίδη στην “Προσωπική συµφωνία” στο “Από Μηχανής Θέατρο”. Οταν λοιπόν κάνει ένα τόσο σηµαντικό βήµα, δεν θέλει αυτό να επισκιάζεται από δηµοσιεύµατα που αφορούν τα προσωπικά του. Γι’ αυτό και δεν απαντά πια σε τέτοια ερωτήµατα, κάτι που βρίσκει σύµφωνη και την έτσι κι αλλιώς χαµηλών τόνων σύντροφό του. Κοινή γραµµή τους είναι η σιωπή". Οι δύο ηθοποιοί απολαµβάνουν τη σχέση τους, χωρίς να θέλουν να αναφέρονται σε αυτήν.

Οσες φορές, µάλιστα, πηγαίνουν να δουν φίλους τους σε παραστάσεις, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αποφεύγουν τους παπαράτσι. Οπως πρόσφατα, που πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα", όπου πρωταγωνιστούν ο ∆άνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή. Οταν έφτασε η ώρα να ποζάρουν µαζί τους, απέφυγαν να είναι στα ίδια φωτογραφικά πλάνα.

Tags αλεξανδρος μπουρδουμης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Λένα Δροσάκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6390 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2612 s // Total time: 2.9002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X