Διεκδίκησε τώρα δωρεάν μαθήματα Yoga από το Cocoon Wellness Centre


Διεκδίκησε τώρα δωρεάν μαθήματα Yoga από το Cocoon Wellness Centre

Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της yoga και να ασκηθείς χαρίζοντας στο σώμα και τον εαυτό σου μία διαφορετική εμπειρία; Τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα. Μάθε πως θα πάρεις μέρος. 

Διεκδίκησε τώρα δωρεάν μαθήματα yoga για ένα μήνα αξίας €80. Τρεις νικητές ή νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα στα Cocoon Wellness Centre και να νιώσουν τον παλμό αυτής της yoga. 

Εάν λοιπόν θέλεις κι εσύ να διεκδικήσεις αυτό το υπέροχο δώρο δεν έχεις παρά να μπεις στη σελίδα του ilovestyle στο facebook να κάνεις like & share στο post του διαγωνισμού και να αφήσεις το δικό σου σχόλιο.

Έτσι μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση. Έγκυρες συμμετοχές έως 8/3, 23:59. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post στις 11/3.

cocoon wellness

Λίγα λόγια για το Cocoon Wellness Centre

Το Cocoon Wellness Centre είναι ο νέος χώρος στην Λευκωσία που παρέχει πολλές εναλλακτικές θεραπείες, δίνοντας την επιλογή στον καθένα να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.  Στο χώρο προσφέρονται διάφορα είδη Γιόγκα, όπως Χάθα Γιόγκα, Εναέρια Γιόγκα, Γιόγκα για Αρχάριους, Γιόγκα για Παιδιά, και θεραπείες όπως την Υπνοθεραπεία, το Ρέικι και τον Διαλογισμό. Συχνά επίσης παραδίδονται σεμινάρια και ομάδες με διάφορα θέματα αυτοβελτίωσης, ενδυνάμωσης και ψυχοεκπαίδευσης. Γιόγκα- ο δρόμος προς την ομορφιά!

Τι είναι τελικά η Γιόγκα και ποιά τα οφέλη της;

Η Γιόγκα σου δίνει την επιλογή της πιο απλής άσκησης μέχρι και της πιο πολύπλοκης, δίνοντας σου την ευκαιρία να δυναμώσεις στο δικό σου ρυθμό και χρόνο ανάλογα με τις σωματικές σου ανάγκες. Πάντα με αγάπη και σεβασμό προς το σώμα σου. Λανθασμένα θεωρείται πως άνθρωποι δύσκαμπτοι, νευρικοί, με περισσότερα κιλά κτλ δεν μπορούν να κάνουν γιόγκα,  αντιθέτως είναι κατάλληλη για όλα τα σώματα, αφού το μόνο κριτήριο που χρειάζεται είναι να μπορείς να αναπνεύσεις!

Η Γιόγκα έχει τρεις κύριες πλευρές- τη σωματική άσκηση, την αναπνοή και το διαλογισμό,. Στόχος είναι να έρθεις προς τα μέσα και όχι περισσότερο προς τα έξω. Να έρθεις σε επαφή με την δική σου ηρεμία, τις δικές σου προσωπικές ανάγκες, και με την αληθινή σου ταυτότητα.

Τα οφέλη της Γιόγκα είναι αμέτρητα, και μερικά από αυτά είναι η Εσωτερική Ηρεμία, η Διάυγεια, η Υγεία, η Ενδυνάμωση του Σώματος και η απόκτηση του Ιδανικού Βάρους. Σημάντικότερο όφελος όμως είναι αυτο που παίρνεις μαζί σου στη καθημερινότητα σου μετά τη πρακτική στο ματ σου!

yoga

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Γιόγκα, όπου μέσω της πρακτικής άσκησης του επιτυγχάνεται η βαθιά χαλάρωση. Είναι η απόσυρση της προσοχής από τον έξω κόσμο και όλες τις σκέψεις που υπάρχουν συσσωρευμένες στο νου.

Στόχος είναι η μετακίνηση της προσοχής στη σιωπή, στην εσωτερική ησυχία, και η απόλαυση του να κάθεσαι σιωπηλά χωρίς καμία προσδοκία και καμία επίκριση.  Με αυτό τον τρόπο, μπορεί κάποιος να γίνει ένα με την ησυχία που ήδη υπάρχει θαμμένη κάτω από τις 60.000 σκέψεις που κάνει συνήθως ένας άνθρωπος κάθε μέρα.

Όπως και στη Γιόγκα, μερικά από τα οφέλη του Διαλογισμού είναι η ψυχική ηρεμία, η αύξηση της συγκέντρωσης, το αίσθημα της ασφάλειας, της χαράς, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η εσωτερική γαλήνη και ισορροπία.

“ Ζούμε σε μια εποχή με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αν δεν κάνουμε εμείς χρόνο για τον εαυτό μας, κανείς δεν θα το κάνει για εμάς ”  

Tags διαγωνισμος, γιόγκα, yoga, άσκηση, αθλητισμος, υγεια, Σώμα, Cocoon Wellness Centre


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8714 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4447 s // Total time: 3.3161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X