Στέφανος Μιχαήλ: Η εξομολόγησή του για την απιστία που βίωσε από τη σύντροφο του


Στέφανος Μιχαήλ: Η εξομολόγησή του για την απιστία που βίωσε από τη σύντροφο του

Ο κούκλος ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, Δανάη Παππά και την απιστία που βίωσε σε πρώην σχέση του.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο νησί μας, για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό γίνεται λόγος για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τη φημολογούμενη σχέση του με την ηθοποιό, Δανάη Παππά.

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Παππά: Πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με το Στέφανο Μιχαήλ

Ο ίδιος βάζει τέλος στις φήμες λέγοντας στο δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο: “Αν ήταν να τη δω ερωτικά, δεν θα είχε γίνει τόσο καιρό; […] Είμαι μόνος μου εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι σχέσεις σε περιορίζουν, είτε το θέλεις είτε όχι. Στη φάση που είμαι τώρα, με ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, μια σχέση θα δυσκόλευε τη ζωή μου. Μια σχέση χρειάζεται αφοσίωση, χρόνο, δόσιμο, κάτι που δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτή τη στιγμή”.

Κατόπιν, ο ηθοποιός εξομολογείται πως στο παρελθόν έχει υπάρξει “θύμα” απιστίας από πρώην σύντροφό του, αναφέροντας: "Δεν το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά εκ των υστέρων έμαθα ότι σύντροφός μου με απάτησε. Είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου, αλλά δεν το είχα ψάξει περισσότερο, γιατί δεν μου αρέσει να τα σκαλίζω αυτά τα πράγματα. Όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, εννοείται ότι το νιώθεις, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς"
 

Tags Στέφανος Μιχαήλ, απιστία, δαναη παππα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0814 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3752 s // Total time: 2.4566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X