Σόφη Πασχάλη: Μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Ηλία Γκότση!


Σόφη Πασχάλη: Μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Ηλία Γκότση!

Η ατάκα της που πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες και δεν διέψευσε τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες. 

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη, μέσα από διάφορα δημοσιεύματα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο και όχι μόνο, ότι η Σόφη Πασχάλη, από το “Survivor 1” και ο νικητής του “Survivor 2”, Ηλίας Γκότσης, είναι ζευγάρι. 

Η φίλη της γυμνάστριας και πρώην συμπαίκτριά της, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”: “Είναι δύο παιδιά που κάνουν παρέα. Κάνουν και κάνουμε παρέα. Για να ξεκινήσεις να κάνεις έναν πιλότο μιας εκπομπής, δεν πρέπει με τον άνθρωπο που θα ξεκινήσεις να είσαι κοντά; Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί κάτι τέτοιο. Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ωραία παιδιά. Έχουν και κοινά ενδιαφέροντα”.

Ωστόσο, η ίδια η Σόφη Πασχάλη σε δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής, ανέφερε: “Με τον Ηλία Γκότση αν είμαστε ζευγάρι… Τι θα σκεφτείς τώρα εσύ στα bubbles… Εγώ θα σου πω όχι, εσύ δεν ξέρω τι θα πεις […] Θα σου πω ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση σε εξέλιξη. Σου αρέσει αυτό;”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 


 

Tags ηλιας γκοτσης, σοφη πασχαλη, showbiz κύπρος, gossip, σχεση, ζευγαρι, ΔΕΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3630 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2321 s // Total time: 2.5951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X