Τα δάκρυα Κύπριας ηθοποιού on air! [βίντεο]


Τα δάκρυα Κύπριας ηθοποιού on air! [βίντεο]

Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν είδε στον αέρα ελληνικής εκπομπής μία φωτογραφία από συνεργάτιδά της στο παρελθόν η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή. 

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο σε Κύπρο και Ελλάδα, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια κάνει καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, συμμετέχοντας σε επιτυχημένες σειρές.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τον κούκλο γιο της ηθοποιού, Μαρίας Φιλίππου!

Ο λόγος για τη Μαρία Φιλίππου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” και δάκρυσε όταν είδε φωτογραφία με την πρώην συνεργάτιδά της στη σειρά “Εμείς κι εμείς”, Νατάσα Μανίσαλη, που δεν είναι πλέον εν ζωή. 

“Άστο τώρα Κατερίνα μου… Μας λείπουν άνθρωποι όσο μεγαλώνουμε και φεύγουν… Η Νατάσα (Μανίσαλη) ήταν τα νιάτα μας, ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μας. Χάσαμε και την Πηνελόπη Κοντηροπούλου, που ήταν η πρώτη της σκηνοθεσία… Οι άνθρωποι που φεύγουν μπορεί να μη φεύγουν και να είναι εδώ, στην πορεία όμως μας λείπουν και ειδικά οι φίλοι μας…”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr: 

Tags μαρια φιλιππου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7724 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3987 s // Total time: 3.1712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X