Νικολέττα Ράλλη: Το καρφί της στον Γιώργο Μαυρίδη όταν την ρώτησαν on camera για τον χωρισμό!


Νικολέττα Ράλλη: Το καρφί της στον Γιώργο Μαυρίδη όταν την ρώτησαν on camera για τον χωρισμό!

Τι απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένη με νέο σύντροφο;

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους, έβγαλαν προς τα έξω τον δεσμό τους και μιλούσαν ανοιχτά για αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πλέον μαζί, με τον παρουσιαστή και tattoo artist να το επιβεβαιώνει on camera όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη. 

Η κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου” εντόπισε τη Νικολέττα Ράλλη, στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, όπου μένει και ο πρώην σύντροφός της και κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τον χωρισμό όσο και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε νέα σχέση.

“Πάω στη Θεσσαλονίκη να δώσω τα φώτα μου στους νέους, κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης. Τη Θεσσαλονίκη δεν την κόβω για κανέναν λόγο. Δεν έχω δει τίποτα από τα δημοσιεύματα για νέα σχέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τίποτα. Τις ερωτήσεις για τον χωρισμό να τις κάνεις εκεί που απαντάνε. Εγώ δεν απαντάω για αυτά τα θέματα. Απαντάω στις χαρές. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω σε αυτό”, είπε χαρακτηριστικά η Ράλλη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 

 

 

Tags Νικολέττα Ράλλη, γιώργος μαυρίδης, showbiz κύπρος, gossip, χωρισμος, ερωτας, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9273 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3171 s // Total time: 3.2445 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X