Ένα φον ντε τεν που προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και ανάλαφρη σύνθεση


Ένα φον ντε τεν που προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και ανάλαφρη σύνθεση

Προσφέρει 24ωρη κάλυψη χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ατελειών.

Η Estée Lauder παρουσιάζει μια νέα διάσταση στη ματ εμφάνιση στο δέρμα με το Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF 10. Προσφέρει 24ωρη κάλυψη χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ατελειών  για να είστε έτοιμη για selfie κάθε στιγμή.

Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, την υγρασία, το νερό χωρίς να μεταφέρεται στα ρούχα. Η ανάλαφρη σύνθεση του νέου Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και με άνετη αίσθηση χωρίς να γυαλίζει, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν φράζει τους πόρους, ανάλαφρη σύνθεση που δεν αφυδατώνει το δέρμα, ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ για εύκολη εφαρμογή και έλεγχο της λιπαρότητας. Προσφέροντας διάφανη προς μεσαία κάλυψη που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, το νέο Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup επαναπροσδιορίζει την ματ κάλυψη.

Οδηγίες Χρήσης: Mε τις άκρες των δαχτύλων σας ή με το πινέλο Estée Lauder Foundation τοποθετείτε το νέο Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF 10 ενώ προηγουμένως  έχετε καθαρίσει το δέρμα σας και τοποθετήσει το προϊόν ενυδάτωσης. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα έχει απορροφήσει τα προϊόντα με τα οποία το είχατε προετοιμάσει, ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη της διάρκειας του προϊόντος. Για να πετύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα απλώστε με μεγάλες-απαλές κινήσεις. Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη κάλυψη, επαναλαμβάνετε τη τοποθέτηση.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ:

Το νέο Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF 10 είναι διαθέσιμο σε ψυχρούς, φυσικούς  και θερμούς τόνους.

Tags ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR LIGHT SOFT MATTE HYDRA MAKEUP SPF 10, Estee Lauder, beauty, makeup, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, φον ντε τεν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7591 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4387 s // Total time: 2.1977 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X