Αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο


Αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί τι είναι η αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο, σε ποιες γυναίκες απευθύνεται και ποια διαδικασία ακολουθείται…

Τα χείλη παίζουν ένα κυρίαρχο ρόλο στην αισθητική του προσώπου, αφενός επειδή είναι το μέσον με το οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους μέσω της ομιλίας, και αφετέρου επειδή από τα παλιά χρόνια αφορούσαν ένα ερωτικό σημείο του γυναικείου σώματος.

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη μας όπως και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος μας υφίστανται διάφορες αλλαγές με κυρίαρχες την ατροφία και την πτώση των μαλακών μορίων με αποτέλεσμα στις μεγαλύτερες γυναίκες, τα χείλη εμφανίζονται λεπτά και άδεια.

Ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι η εμφάνιση των κάθετων γραμμών στο άνω χείλος.

Από την άλλη υπάρχουν νεαρές γυναίκες που έχουν μικρά και λεπτά χείλη και θα ήθελαν να τονίσουν το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου.

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος, τα γνωστά μας υαλουρονικά, έρχονται να μας δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είτε λόγω κατασκευής οι νεαρές γυναίκες, είτε λόγω ηλικίας οι μεγαλύτερες γυναίκες.

Στόχος των ενέσιμων αυτών θεραπειών είναι να επαναδιαμορφωθεί ο όγκος, το σχήμα και να δώσει την όψη δυο χειλιών γεμάτων, ζωηρών, νεανικών με τον σωστό όγκο.

Με τη θεραπεία αυτή μπορούμε να διορθώσουμε το σχήμα και τις ατέλειες των χειλιών μας, και να βελτιώσουμε με αυτό τον τρόπο την εικόνα του προσώπου μας.

Είναι μια θεραπεία που γίνεται εύκολα στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, συνήθως προηγείται τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας και ανάλογα τοπικής αναισθησίας ή και όχι. Μετά τη θεραπεία ακολουθεί τοποθέτηση παγοκύστεων για να μειώσουμε το οίδημα.

Η γυναίκα μπορεί να πάει στη δουλειά της στη συνέχεια ή και την επομένη ημέρα και να συνεχίσει τη δραστηριότητα της κανονικά.

Η καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής αλλά και της αισθητικής του προσώπου είναι απαραίτητα από πλευράς του θεράποντος, ώστε να διασφαλιστεί ένα σωστό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές που θα τονώσει τη γυναίκα χωρίς να της αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags Αυξητική χειλιών, χείλη, προσωπο, Ομορφια, πλαστικός χειρουργός, γεωργια κουλερμου, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0063 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0339 s // Total time: 0.0402 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X