Τα νέα αρώματα από τους Dsquared2 θα σας ξετρελάνουν


Τα νέα αρώματα από τους Dsquared2 θα σας ξετρελάνουν

Για εκείνον και εκείνη που ανήκουν στην οικογένεια των floral, woody αρωμάτων.

Oι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, Dean και Dan Caten, αλλιώς Dsquared2 κάνουν ένα ανανεωμένο και δυναμικό comeback με ένα διπλό project εμπνευσμένο από τι άλλο, το ξύλο. Βασισμένοι στα χαρακτηριστικά του όπως την ισχυρή, ανθεκτική και πολύπλοκη δομή του, δημιούργησαν δυο εξίσου δυναμικά αρώματα που αντιπροσωπεύουν  την γυναίκα και τον άντρα του σήμερα. Μια γυναίκα και ένα άντρα αισθησιακούς και με αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και την προσωπικότητα τους.

Οι  Wood πρωταγωνιστές ζουν με πάθος, θετική ενέργεια και ώθηση σε κάθε τι καινούριο! Ψάχνουν ένα σοφιστικέ άρωμα που να εκφράζει την αυθεντικότητα, το πάθος και τη βαθύτητα  που τους καθορίζει!

"Το άρωμα είναι μια εμπειρία αισθήσεων που λέει τα πάντα για σένα και την προσωπικότητα σου. Είναι το πιο διακριτικό και έγκυρο στοιχείο  που σε κάνει αναγνωρίσιμο και διαφορετικό  με ένα μη-περιγραφικό/παραστατικό τρόπο. Θέλουμε να σκεφτόμαστε το νέο μας άρωμα Wood σαν ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που είναι πολύ προσωπικό και καθορίζει το στυλ και το χαρακτήρα του Dsquared2". Dean και Dan Caten

Wood EDT για τον άντρα:

Το νέο Wood EDT για τον άντρα αρχίζει να ξετυλίγεται με την Μεσογειακή φρεσκάδα του περγαμόντο από την Καλάμπρια, του λεμονιού και μανταρινιού από την Σικελία και τις πλούσιες, αυστηρές αλλά και εκλεπτυσμένες νότες από ginger.

Έντονες νότες από φύλλα βιολέτας και κάρδαμου, έρχονται σε αντίθεση με τη διακριτικά ερωτική νότα του Ambrox. Ένας μοντέρνος συνδυασμός από λευκό ξύλο δίνει μια φωτεινή νότα στο βαθύ και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του Vetiver.

 

Wood EDT για τη γυναίκα:

Tο νέο γυναικείο άρωμα από τους Dsquared2, Wood, εκφράζει χαρά και ζωηρότητα με νότες από μανταρίνια Σικελίας και φύλλα βατόμουρου σε συνδυασμό με lily of the valley και μανόλιες που εκπέμπουν φρεσκάδα και αιθέριες νότες.

Μέσα από ένα πολύτιμο και μαγευτικό συνδυασμό από Osmanthus και γιασεμί αποκαλύπτεται μια έντονη θηλυκότητα. Ζωηρές νότες από λευκό ξύλο και Cedar μαζί με το βαθύ Ambrox καθορίζουν ένα άρωμα με αλάνθαστο χαρακτήρα.

 

Tags dsquared2, Wood EDT, αρωμα, αρωματα, Ομορφια, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5044 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4647 s // Total time: 2.9691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X