Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη για αφαίρεση όγκου


Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη για αφαίρεση όγκου

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια με την υγεία της και θέλησε να επικοινωνήσει με το κοινό κάνοντας γνωστή την κατάσταση που βιώνει. 

Η Αγγελική Ηλιάδη, μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες λαϊκές τραγουδίστριες, το τελευταίο διάστημα καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με την υγεία της καθώς διαγνώστηκε πριν από μερικές ημέρες με όγκο και προέβη σε χειρουργείο προκειμένου να τον αφαιρέσει. 

Η ίδια μάλιστα, έκανε γνωστή την κατάσταση της υγείας της, μέσα από ανάρτηση της στο instastory, στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου αφενός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη γιατρό της και αφετέρου να επισημάνει πως θα προσπαθήσει να μείνει δυνατή και θαρραλέα σε όλο αυτό που περνάει. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Λοιπόν” η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης, είναι καλά στην υγεία της, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Αξίζει να σημειωθεί, πως θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο καλοκαίρι. Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη: 


 

Tags αγγελική ηλιάδη, όγκος, νοσοκομειο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1705 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3666 s // Total time: 2.5371 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X