Κατάθεση ψυχής από τον Στράτο Δημητρίου – Το bullying που βίωσε λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας


Κατάθεση ψυχής από τον Στράτο Δημητρίου – Το bullying που βίωσε λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας

Ο γνωστός Κύπριος κομμωτής σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλος. 

Ο Στράτος Δημητρίου, ένας από τους κορυφαίους κομμωτές στο νησί μας, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει οι διασημότερες γυναίκες της κυπριακής και ελληνικής showbiz, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Ιανουαρίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικής του ταυτότητα και το bullying που βίωσε κατά τη θητεία του στο στρατό και την πρόθεση που είχε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα: Ο πασίγνωστος Κύπριος κομμωτής, Στράτος Δημητρίου εξομολογείται δημόσια: "Είμαι ομοφυλόφιλος… αλλά έχω αξίες"

“Όταν ήμουν στο στρατό, αντιμετώπισα ένα εξευτελιστικό bullying στα 18 μου, όταν ήμουν στο στρατό, οδηγήθηκα σε πράξη που ίσως αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ήμουν εδώ αν δεν με προλάβαιναν. Με αποτέλεσμα να χαθεί ένας άνθρωπος και να γίνει δυστυχισμένη μια οικογένεια…”, είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags στρατος δημητριου, ομοφυλόφιλος, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, showbiz κύπρος, gossip, κομμωτης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3820 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4151 s // Total time: 2.7971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X