Επώνυμοι Κύπριοι που βρίσκονται για διακοπές στο εξωτερικό [εικόνες]


Επώνυμοι Κύπριοι που βρίσκονται για διακοπές στο εξωτερικό [εικόνες]

Αρκετοί εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz που πραγματοποιούν “απόδραση” σε κάποιο προορισμό του εξωτερικού για διακοπές και τα υπέροχα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. 

Σε όμορφους προορισμούς βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες αρκετοί επώνυμοι Κύπριοι για χειμερινή “απόδραση” και στιγμές χαλάρωσης κάνοντας διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ αυτών που μοιράστηκαν όμορφα στιγμιότυπα με τους followers τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram είδαμε τον Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Κοπεγχάγη, όπου φιλοξενείται από τον Πιέρο Σωτηρίου και τη Μαρία Κορτζιά, την Ανδρεάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, που βρίσκονται στο Παρίσι, τη Μαριλένη Σταύρου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Σολωμού πραγματοποιούν διακοπές στο Λονδίνο καθώς επίσης και τη Ramona Filip και τον Χριστόφορο Τορναρίτη, που επέλεξαν τις Μαλδίβες για εξωτικές διακοπές. Δείτε στην πιο κάτω gallery κάποια στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Διακοπές, ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, εξωτερικό, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0854 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3045 s // Total time: 2.3899 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X