Τάμτα: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πως την απήγαγε ο πατέρας της κόρης της


Τάμτα: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πως την απήγαγε ο πατέρας της κόρης της

\"Έμεινα έγκυος δύο εβδομάδες μετά που έμενα στο σπίτι του\". Πως κατάφερε να φύγει και να έρθει στην Ελλάδα

Η Τάμτα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ ότι θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ-Αβίβ. Η τραγουδίστρια περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που σε ηλικία μόλις 14 ετών ο σύντροφός της, την έκλεψε. Η Τάμτα είπε στην εκπομπή ΤΕΤ –Α- ΤΕΤ στο ΡΙΚ με τον Τάσο Τρύφωνος: "Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τα όσα έχω περάσει. Δεν ήταν επιλογή μου να παντρευτώ στα 14. Παντρεύτηκα γιατί με κλέψανε. Ένιωθα ότι ο κόσμος θα έλεγε λόγια για μένα γιατί έμεινα μαζί του ένα βράδυ όταν με έκλεψε. Η μαμά μου, μου είχε πει να μην δίνω σημασία αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά γιατί ήταν μια κλειστή κοινωνία και γνώριζαν ότι έμεινα μαζί του ένα βράδυ άρα θα πίστευαν ότι υπήρχε και επαφή που δεν υπήρξε.  Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε ένιωθα ερωτευμένη. Είναι πολύ λεπτό το θέμα."!

Και πρόσθεσε: "Με ερωτεύτηκε το αγόρι. Φιλική σχέση είχαμε. 16 χρονών ήταν. Μου μίλησε στο μετρό και με ακολούθησε μέχρι να πάω στην πρόβα και αγχώθηκα μην με δουν με ένα αγόρι. Κάναμε δυόμιση μήνες παρέα… Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και δεν του το έδινα αλλά αναγκάστηκα για να τον διώξω να δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας μου... Κάποια στιγμή η μαμά μου κατάλαβε πως αυτός το βλέπει πιο σοβαρά και του μίλησε. Του είπε πως ήμαστε μικρά παιδιά. Αυτός αγχώθηκε με όσα του είπε η μαμά μου και με παίρνει μια μέρα και μου ζήτησε να βγω από το σπίτι... Πήγα και εγώ. Ήρθε με το αμάξι με τους φίλους του και με έπεισε να με πάρει αλλού για να μιλήσουμε. Από την ημέρα εκείνη έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του... Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με έκλεψε. Έμεινα έγκυος μέσα σε δυο εβδομάδες αφού ήμουν στο σπίτι του. Μείναμε μαζί έξι χρόνια. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτή τη ζωή"!

Στη συνέχεια η τραγουδιστρια είπε πως η μητέρα της είχε έρθει στην Ελλάδα και πως η ίδια είχε πάει για διακοπές με την κόρη της όταν ήταν έξι χρονών για δύο εμβδομάδες και τελικά έμεινε. Είχε αποφασίσει ότι θα ζητήσει διαζύγιο και μετά από τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες κατάφερε να το πάρει από τον πρώην σύζυγό της.
  
Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της  στο πιο κάτω βίντεο από το gossiptv.gr: 

Tags τάμτα, απαγωγή, ΣΥΖΥΓΟΣ, 14 χρονων, eurovision, κυπρος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5080 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4129 s // Total time: 2.9208 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X