Η δεύτερη μέρα του γαμήλιου party του Μιχάλη Μιχαηλίδη και της Σύλβιας Μαυροπούλου 


Η δεύτερη μέρα του γαμήλιου party του Μιχάλη Μιχαηλίδη και της Σύλβιας Μαυροπούλου 

Ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι εικόνες από την εντυπωσιακή διακόσμηση   

Χθες , 23 Δεκεμβρίου,, ο Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Σύλβια Μαυροπούλου πραγματοποίησαν το δεύτερο γαμήλιο party τους για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.  Όπως πρώτο το Ilovestylecom σας ενημέρωσε το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κάνει δύο parties ένα για τα μέλη των οικογενειών τους και ένα για τα ους φίλους τους. Χθες ήταν η μέρα των φίλων και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε από τις εικόνες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media για ακόμη μια νύχτα η διακόσμηση ήταν εντυπωσιακή με το λευκό και τον ρομαντικό φωτισμό να κυριαρχούν.

 


 

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε μεταξύ άλλων την Άντρεα Λόρδου, το Ρηγίνο Χριστοφόρου, τη Μελίνα Διονυσίου και το σύζυγό της Άθω Αντωνιάδη και το σχεδιαστή των νυφικών που επέλεξε η Σύλβια Μαυροπούλου, Gregory Morfi. 

Η ίδια πριν από λίγο έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στα social media με το σύζυγό της ανήμερα της επετείου των αρραβώνων τους που έγιναν πριν από ένα χρόνο λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από μία ζωή μαζί του. 


 

Tags Σύλβια Μαυροπούλου, συλβια μαυροπουλου γαμος, Γαμος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6742 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5300 s // Total time: 3.2042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X